Szélvédőcsere gyorsan és egyszerűen

Ha egy szélvédő betörik vagy megreped, nincs más választás: ki kell cserélni. Mégpedig minél hamarabb, hiszen törött szélvédő rendkívül balesetveszélyessé is válhat. Szerencsére a szélvédőcsere egyszerű és gyors folyamat, valamint alacsony munkadíjjal elvégezhető, így fontos, hogy szükség esetén azonnal profi segítséget kérjen az ember.

Mitől sérülhet meg egy szélvédő?

Az autóüvegek betörésének vagy végigrepedésének leggyakoribb oka a kőfelverődés, esetleg egy-egy erősebb jégeső vagy vihar. Ilyen esetben – noha a szélvédő három rétegből álló, masszív üveg – akár nagyobb károkat is szenvedhet, amikor is kizárólag a szélvédőcserével előzhetők meg a súlyosabb károk. Kerülje el a nagyobb költségeket, és igényelje kőfelverődés javítás szolgáltatásunkat!

Szélvédőcsere lépésről lépésre

Ha szélvédőcserére kerül a sor, szakképzett munkatársaink speciális szerszámmal olyan módon távolítják el az eredeti szélvédőt, hogy a karosszérián ne okozzanak látható sérülést. A beépítéssel sok esetben együtt járó, láthatatlan helyeken lévő karcolásokat korrózióálló festékkel kezeljük, így elkerülve a később rozsdásodás kialakulását. Miután eltávolítottuk a sérült üveget, megtisztítjuk a keretet és az új üveget, majd beragasztjuk a szélvédőt. Az új szélvédő beragasztása igazi szakmai feladat, mivel a ragasztóból egységes karimát kell képezni. Munkánk során kiemelten figyelünk arra, hogy ne hagyjunk hézagokat, így szavatolva a későbbi beázásmentességet. A szélvédőt különlegesen erre a célra kifejlesztett tapadókorongokkal tesszük a helyére, így biztosítva a tökéletes illesztést. A szélvédőragasztó száradása után elhagyható a műhely, és Ön aznap újból használhatja az autóját.

Miért válassza szolgáltatásunkat?

Cégünk alkalmazottai több mint két évtized tapasztalatával állnak ügyfeleink szolgálatába, és munkatársaink mindent megtesznek, hogy Ön minél előbb újra vezethesse autóját. Tudjuk, hogy törött szélvédővel rendkívül veszélyes közlekedni, így ha minket választ, nem szükséges műhelyünkbe hoznia járművét: akár otthon vagy munkahelyi parkolójában is el tudjuk végezni a szükséges szélvédőcserét. Rugalmasan házhoz megyünk!

szélvédőcsere

Precíz munka és alacsony árak

A szélvédőcsere ára több mindentől is függhet, beleértve a gépjármű típusától, méretétől, az évjárattól, valamint az üveg fajtájától – hiszen üveg és üveg ára között nagy különbségek lehetnek attól függően, hogy színezett, esőszenzoros, napfényvédő csíkos, fűthető vagy más extrákkal felszerelt szélvédőről van-e szó. Éppen ezért a szélvédőcserére vonatkozó pontos árajánlatot mindig precíz felmérés előzi meg.

Szerencsére a szélvédőcsere ugyanakkor rendkívül gyorsan elvégezhető – reggeli munkavégzés esetén már délután elviheti autóját, délutáni javítás esetén már reggel újra vezethet. Jelentkezzen be hozzánk, kérjen időpontot, ossza meg velünk különleges igényeit, és kitaláljuk a legjobb, legköltséghatékonyabb, valamint leggyorsabb megoldást!